Bashkia Tirane

  • Veliaj: Brenda verës detajohet projekti, negociohet kredia dhe në shtator nis ndërtimi i Teatrit Kombëtar
  • Projekti i dhuruar për Teatrin Kombëtar, i pazbatueshëm, 500 mijë euro për të riun
  • Kur do nisë puna për 3000 banesat individuale?
  • Informacioni i mohuar nga Bashkia Tiranë për rindërtimin
  • Çfarë e kushtëzon planin për ndërtimin e kullave pas Teatrit Kombëtar?
  • Planet “e vjetra” për Teatrin e ri dhe si u përdor Piramida në këto 20 vite
  • Veliaj: Presidenti bëri hile, çështja e Teatrit Kombëtar duhej të paraqitej në Gjykatën Administrative
  • Hapja graduale e aktiviteteve, po transporti urban?
  • Bashkia “demonstron” si dezinfektohen autobusët, kompanitë e transportit të papërgatitura