• 9 muaj nga afati i përfundimit të rindërtimit, është realizuar më pak se gjysma e fondeve të planifikuara
  • Shumica e bashkive të rindërtimit fshehin listat emërore në publikimin e VKB-ve
  • Lajmet e rreme dhe vaksinimi që ka “ngecur” në nivel global
  • 450 milionë euro të Rindërtimit nuk reflektohen ende në buxhetin e shtetit
  • Transparenca për rindërtimin po minohet nga presioni institucional
  • A mjafton vetëm vaksinimi për t’u mbrojtur nga variantet e Covid-19? 
  • A kemi marrë kredi për procesin e rindërtimit?
  • Vaksinimet e reja në javën e hapur dhe disa mangësi në transparencën e të dhënave
  • Pallatet e Thumanës duhet të ishin gati, kryeministri “konfirmon” shtyrjen edhe me 4 muaj