• A u përmbushën 3 përparësitë e Kuvendit, brenda sesionit që sapo u mbyll?
  • Rama: Rruga turistike e Thethit përfundon në korrik 2020
  • Golem, bizneset në bredget ‘thahen’ për turistë
  • Shëngjin-Velipojë, 2 vjet pas premtimit asnjë shenjë për nisjen e projektit
  • Transporti publik në “krizë”
  • Investimet në Pustec, premtimi i pambajtur i homologëve të Shqipërisë e Maqedonisë së Veriut
  • Kantierët e ndërtimit me ‘dy fytyra’ gjatë dhe pas inspektimit nga Rama
  • 7 premtimet për By Passin e Fierit, përurimi 5 vjet me vonesë
  • Edhe një javë tjetër pa transport publik