YOUTH RAP

Youth Reporting Albania Program (RAP) është një projekt që u jep mundësinë të rinjve që të rrisin kapacitetet për median dhe të trajnohen/mentorohen nga Faktoje.al për fact-checking (verifikimin e fakteve). Projekti i mbështetur nga IREX dhe që zbatohet nga Faktoje dhe Citizens Channel ka trajnuar rreth 300 të rinj, të moshës 15-25 vjeç nga Kamza, Durrësi, Kurbini, Shkodra, Dibra, Librazhdi, Korça dhe Vlora.

Shkrimet që do të lexoni në këtë kategori janë prodhuar nga të rinjtë pjesëmarrës në projekt, të mentoruar nga gazetarë të Faktojes.