BallinaEdukimi mediatik në komunitetet lokale në Shqipëri

Edukimi mediatik në komunitetet lokale në Shqipëri

Përballje: Përpjekje e shoqërisë civile për të konsoliduar lirinë e medias dhe për të luftuar dezinformimin dhe propagandën e urrejtjes në Ballkanin Perëndimor dhe Turqi.

Promovimi i edukimit për median dhe informacionin në qytete të vogla dhe zona rurale të Ballkanit Perëndimor.

Mbështetur nga: