• Vendimi i KQZ për veprimtaritë promovuese po shkelet
  • Blendi Klosi: Inceneratori i Fierit përfundon në muajin dhjetor, ashtu siç e parashikon kontrata
  • Lugina e Shkopetit, ndotja dhe projektet në letër për shndërrimin e saj në atraksion turistik
  • Lumi Gjanica, krimi mjedisor pa ndëshkim
  • Belsh, projekti i qendrës së qytetit dhe kurorës së liqenit, premtim i mbajtur nën hijen e tenderave të dyshimtë
  • Arif Tafani: Legjenda e ujit të pijshëm do të marrë fund në Belsh
  • Në Belsh ka ende fshatra pa qendra shëndetësore edhe pse u premtuan 5 vite më parë
  • Shqipëria ka gjysmën e mjekëve që ka RMV dhe dyfishin e vdekjeve në radhët tyre, gjatë pandemisë
  • Arif Tafani: Të gjitha kopshtet dhe shkollat në Belsh do të rikonstruktohen