BallinaKomunitetet lokale kundër dezinformimit

Komunitetet lokale kundër dezinformimit

Qendra “Faktoje” e mbështetur nga US State Department’s Global Engagement Center dhe e monitoruar nga USAID prej muajit Maj po zbaton projektin “Forcimi i  komuniteteve lokale për të luftuar dezinformimin dhe propagandën gjatë pandemisë COVID-19”. Për zbatimin e këtij projekti janë angazhuar dhjetra gazetarë lokalë që kanë sjellë fakte, evidence  dhe dëshmi nga qytetet e tyre. Në qendër të këtij projekti janë bashkitë  Durrës, Elbasan, Vlorë, Shkodër, Korcë dhe  Gjirokastër.

 Qendra Faktoje ka nisur  fushatën kundër dezinformimit dhe propogandës!

“ Mos u Rrej! Fakto dhe Ti!

Në epokën e pandemisë, faktet shpëtojnë jetë! Cdo kush mund të informohet për të shkëputur zinxhirin e lajmeve të rreme,

Për më shumë info klikoni këtu