BallinaProjekteQendra Kundër Dezinformimit e Ballkanit Perëndimor

Qendra Kundër Dezinformimit e Ballkanit Perëndimor

facebook fast check
Faktoje në bashkëpunimi me organizata partnere në Ballkanin Perëndimor, do të monitorojë lajmet e rreme dhe narrativat e dizinformuese në platformat rajonale dhe kombëtare, Në kuadër të programit iniciatiavës rajonale “Qendra Kundër Dizinformimit e Ballkanit Perëndimor”, synohet ekspozimi i ndikimin malinj dhe të dëmshëm që përhapet nga aktorë të huaj në vend.