• Ujërat e zeza derdhen në det pranë impianteve të kushtueshme
  • Ish-Azotiku dhe Rafineria e Naftës në Fier, “vatrat e nxehta” ku ndotja kryhet me leje mjedisore
  • Nisja e transportit ndërqytetas teston fuqitë për mbijetesë të operatorëve
  • Përse janë pesimistë shqiptarët për të ardhmen?
  • Krimi mjedisor në Shqipëri, pa ndëshkim
  • Emergjencë mjedisore dhe financiare, inceneratori jo funksional i Fierit “gllabëron” çdo vit 7,5 mln euro
  • Projekti i Eco Parkut: Fusha e plehrave në Porto Romano djeg edhe konkurrencën
  • Projekti i Eco Parkut: Fusha e plehrave në Porto Romano djeg edhe konkurrencën
  • Leksionet e COVID-19 për uljen e ndotjes së ajrit në Tiranë
  • Çfarë tregojnë shifrat e 2019-s për bujqësinë dhe blegtorinë