Bashkia Tirane

  • Kartat e skaduara të identitetit , teorikisht të vlefshme por në praktikë nuk bëjnë punë  
  • “Faktoje” teston 61 bashkitë, vetëm 18 kthejnë përgjigje në kohë
  • Klevis Balliu: Erion Veliaj ka dhënë më shumë se 400 leje ndërtimi
  • Sheshi “Skënderbej” dhe beteja miliarda lekëshe e dekadës së fundit
  • 10 nga gënjeshtrat “më të bukura” të politikës shqiptare për 2018-ën
  • Veliaj: Brenda shtatorit nisim Terminalin në zonën perëndimore të qytetit
  • Ndërtimi i 17 shkollave të reja në Tiranë
  • Bashkia Tiranë ndan të gjitha bursat për nxënësit ekselentë të 2017-ës
  • Rehabilitimi i sheshit Skënderbej brenda majit