Play Video

Cilat janë mundësitë dhe sfidat për të përfituar ekonomikisht pas çeljes së negociatave me BE-në

Play Video

Misteri i menaxhimit të mbetjeve në Kamzë

Play Video

Anyone can be subject to fake news.

Play Video

Çdokush mund të bëhet objekt i lajmeve të rreme..

Play Video

Zjarrefikesit duke fikur zjarrin me mjete rrethnore

Play Video

Dështojnë strukturat e denoncimit të korrupsionit,numër i ulët i referimeve & hetimeve nga drejtësia

Play Video

Një minutë mund të bëjë diferencën

Play Video

Në kurthin e “mbetjeve” shqiptare…

Play Video

Premtimi i ricikluar për “Korridorin Blu”, ekspertët në alarm për kostot jashtë kontrollit

Play Video

Zhgënjim në Bruksel, çfarë ndodhi me negociatat për Shqipërinë dhe RMV?

Play Video

Tabaku: Pastrimi i parave dhe amnistia fiskale cënojnë rëndë integrimin në BE

Play Video

Banorët e fshatrave Kus e Katund i Ri të Kasharit, nuk u vaksinuan në qendrat e tyre shëndetësore

Play Video

A i përmbush Shqipëria 15 kushtet për të merituar hyrjen në BE?

Play Video

Sa rezultat dha vaksinimi ‘derë më derë’ në Tiranë?

Play Video

Turizëm me mushkonja!

Play Video

Kur do të jetë gati spitali i ri i sëmundjeve të brendshme në QSUT

Play Video

Pasojat e Covid-19, shtohen të sëmurët nga zemra dhe fatalitetet

Play Video

Bullgaria ‘forcon’ kushtet ndaj RMV, pasojat rrezikojnë zvarritjen e integrimit të Shqipërisë

Play Video

Qeveria tkurr premtimin për vaksinimin anticovid të popullatës, interesi i qytetarëve në pikiatë

Play Video

Shqipëria, e fundit për shpenzimet buxhetore për shëndetësinë në krahasim me disa vende të rajonit

Play Video

A është vetoja bullgare ndaj Maqedonisë së Veriut, pengesa për Konferencën Ndërqeveritare me BE?

Play Video

Policia e Shtetit pagesa të prapambetura dhe jo më shumë se 16 orë shtesë në muaj

Play Video

Zhurme, shume zhurme...

Play Video

Workshop me gazetarin e njohiur Fritz Van Exter

Play Video

Teoritë konspirative vs Instuticionet e Shëndetësisë dhe ekspertët

Play Video

Mjetet online për të zbuluar nëse një fotografi është e manipuluar?

Play Video

Si të verifikojmë një foto të manipuluar?

Play Video

Verifikimi i Fakteve është jetik

Play Video

Çmimi i parë Fatos Baxhaku për shkrimin më të mirë të Verifikimit të Fakteve

Të fundit