Rama, media dhe tërmeti

Rama, media dhe tërmeti

MERXHAN DACI Pas tërmetit të 26 nëntorit kryeministri Rama ashpërsoi gjuhën e përdorur ndaj medias, veçanërisht ndaj asaj online. Përmbajtjen e informacioneve të shpërndara nga media online, shpesh kritikuese ndaj mënyrës si u menaxhua situata e emergjencës pas tërmetit, kryeministri...

Shkruani fjalën dhe shtypni enter.