• Fieri ende pa Pallat Sporti, rikonstruktohet godina e kompleksit sportiv pas 6 vitesh
  • Studimi i bashkisë për transportin publik nuk ka përfunduar, ende e paqartë se kur do shohim përmirësim të kushteve
  • Lezhë/Investime në lagjet problematike, premtim i mbajtur pas dy vitesh
  • Rindërtimi dhe rikonstruksioni i shkollave të dëmtuara nga tërmeti nuk u përmbush as për vitin shkollor 2021-2022
  • Rindërtimi i spitalit të Laçit, në rekordin e projekteve të zvarritura
  • Çertifikata shqiptare e vaksinës Pfizer dhe Astra Zeneca njihet edhe nga shërbimet publike në shtetet e BE
  • Shtohet ritmi i lëvizjes së autobusëve të Unazës, por vijon abuzimi me masat anti-Covid
  • Shkodër/Personat me statusin e jetimit kanë hyrë në banesat sociale
  • Ministria e Kulturës dhe Instituti Kombëtar i Trashëgimisë Kulturore nuk bëjnë transparencë mbi 2 kontratat për Kalanë e Prezës