• Çfarë kostoje do kenë anijet që prodhojnë energji për ekonominë dhe mjedisin
  • Sa kurseu qeveria me fikjen e dritave në akset rrugore?
  • Premtime dhe ripremtime që shtrihen në kohë/ Vora dhe Kruja, jashtë afateve të rindërtimit
  • Transporti Urban në krizë/ Subvencioni i premtuar nuk është lëvruar plotësisht
  • Si po e shkatërrojnë ekosistemin krimet “e heshtura” mjedisore në Shqipëri
  • Aeroporti i Kukësit fluturime me ‘pikatore’ edhe në muajin maj
  • Përse nuk qëndrojnë justifikimet e qeverisë për shkeljen e afateve për ndërtimin e Teatrit të ri Kombëtar
  • Zaroshka e ‘100 fshatrave’ turistike, “e braktisur” nga banorët dhe nga shteti
  • Sa u përmbush zotimi i Ahmetajt se në pranverën e 2022 nuk do kishte asnjë gjurmë nga tërmeti?