• Teatri “Petro Marko” i lënë në harresë nga bashkia e Vlorës
  • Banorët e Pustecit prej 30 vitesh pa ujë të pijshëm dhe kanalizime
  • Mbi 60 të rinj, por edhe mësues në Lezhë janë bërë pjesë e projektit “Edukimi mediatik në komunitetet lokale në Shqipëri”
  • Pikëpyetjet mbi depozitimin e mbetjeve inerte pa pagesë në Landfillin e Sharrës
  • 6 vite pas premtimit, rikonstruksion ‘modest’ për pallatin e sportit në Korçë
  • Vaksinimi për gripin sezonal vijon paralelisht me atë anticovid dhe sipas ekspertes injektimi i njëkohshëm nuk paraqet rrezik
  • Ultimatumi i Veliajt për autobusët e linjës TEG-Kopësht Zoologjik nuk e ndryshoi situatën
  • Nis injektimi i dozës së tretë anticovid dhe vaksinimi i kombinuar
  • Si u përgjigjën bashkitë Durrës dhe Shijak 27 pyetjeve të Faktojes për çështjen e mbetjeve?