• Gjirokastra, mësim pa turne dhe me orë të plota në kushtet e Covid-19, shkak emigracioni masiv
  • Lagjet 1 dhe 2 në Kukës, ende në pritje të investimeve nga bashkia
  • A ka Gjermania dhe Italia një model të ngjashëm me ‘Agjencinë e Medias’ siç deklaroi kryeministri?
  • Mësimi me turne dhe skenarët që nuk përjashtojnë rikthimin e mësimit online
  • FSHZH humbet gjyqin ndaj Komisionerit për të Drejtën e Informimit, një vendim në favor të Faktoje
  • Dita e parë e shkollës, trafik “kaotik” në Tiranë
  • Shkollat në fshatrat e Elbasanit e nisin vitin shkollor pa ujë dhe me mjedise të amortizuara
  • Miliona lekë studime, në emër të Xhamisë së Kalasë së Prezës
  • Veliaj nuk premton më afate për kopshtin Zoologjik, por Bashkia Tiranë konfirmon muajin dhjetor