• Balluku: Para 31 gushtit hapim tunelin e 5-të në unazën e madhe
  • Viti i ri shkollor shtyhet me 3 javë, MASR pa strategji për plotësimin e boshllëqeve që shkaktoi pandemia
  • Artur Bushi: Qendra shëndetësore në Borizanë gati gjatë muajit gusht
  • U premtua ndriçimi i 15 kalave historike, por ende nuk janë gjetur fondet!
  • Dyfishimi i ndihmës ekonomike, premtim i mbajtur për 6 muaj
  • Ahmetaj: Shkolla dhe kopshti ‘Korb Muça’ në Fushë-Krujë gati në korrik
  • Premtimi për klasat digjitale dhe degradimi i projektit 340 milionë lekë
  • Rruga turistike e Thethit e papërfunduar, një vit pas mbarimit të afatit që premtoi kryeministri
  • Përgjigjja zyrtare konfirmon verifikimin e Faktoje, në Unazën verilindore nuk po punohet me tre turne