• Dy vite pas tërmetit, asnjë gjurmë nga nisja e punimeve për banesat në Spitallë
  • Nxënësi 3 herë përsëritës i klasës së parë, MASR urdhëron testim të njohurive në shkollat kolektive
  • “Pylli orbital” në Patos, ende një projekt-ide
  • Çadra e vaksinimit zëvendësohet nga “Fshati i Festave”
  • Ministria e Shëndetësisë konfirmon se studentët nuk mundën të zgjedhin llojin e vaksinës anticovid
  • Artistët e Cirkut: Pas heqjes së çadrës na këshilluan palestrat e shkollave për provat dhe shfaqjet
  • Laçi në “emergjencë” shëndetësore që prej tërmetit të nëntorit 2019
  • Vokshi: Ka mësues që s’duhet ta bëjnë vaksinën, por detyrohen se nuk përballojnë kostot e testit PCR
  • Fier/ Ish-stacioni i trenit edhe pas 6 vitesh, shumë larg një terminali modern autobusësh