• Monumentet e kulturës që raportohen në rrezik, kanë vite që janë shembur
  • Në Shqipëri u shtua kalimi tranzit i emigrantëve të paligjshëm, pavarësisht pandemisë
  • Kampusi i premtuar Universitar, ende në letër
  • Përfitimet nga karta e studentit, të papërfillshme
  • Qeveria në garë me kohën dhe premtimet e veta për vaksinimin e kategorive të rrezikuara nga Covid-19
  • Presidenca refuzon të japë faturat, presion kundër përmbaruesit dhe gjykatës që i dha të drejtë Faktojes
  • Basha: Rritja e pagës 200 për qind gjatë qeverisjes së PD
  • Kushi: Në vitin 2021 do kemi rritje të pagës për arsimtarët me 15 për qind
  • Si u tkurr “premtimi” i kryeministrit për numrin e vaksinave?