• Lufta për jetë a vdekje e emigrantëve të paligjshëm, që kalojnë tranzit nga Shqipëria drejt BE
  • RMV, askush nuk mban përgjegjësi për tabelat e Shqipërisë së Enverit, ligji i gjuhës lë shumë për të dëshiruar
  • Basha për dëmshpërblimin e të përndjekurve dhe skema ‘penalizuese’ e Ramës për bonusin e bebes
  • Shëtitorja e Sarandës, apo shëtitorja e premtimeve?
  • Votimi i emigrantëve, zotimi që u kthye në harrim
  • Ku ka ngecur transparenca për faturën e rindërtimit
  • Numri i spitaleve rajonale që pranojnë pacientë covid, më i madh se ato që deklaron zyrtarisht qeveria
  • Mësimi online një dështim sipas komunitetit, MASR anulon publikimin e sondazheve
  • 15 kërkesat e Faktojes për vaksinimin ‘reflektohen’ në faqen zyrtare të MSH