• Rindërtimi pas 1 viti: Më pak shtëpi se ç’u premtuan, më shumë bonuse qeraje
  • Industria e vreshtarisë “lulëzon” në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Shqipëria në kufijtë e mbijetesës
  • ‘Pandemia e dhunës’, gratë shqiptare u zunë në kurthin e abuzimit dhe varfërisë
  • Sa do të shkojë deri në 25 prill, fatura financiare për realizimin e programit të PD?
  • ‘Pandemia e dhunës’, gratë shqiptare u zunë në kurthin e abuzimit dhe varfërisë
  • Spitali i Sarandës me mungesa të mjekëve specialistë
  • Buxheti i mistershëm dhe kaosi me kostot e rindërtimit
  • U premtua hapja e pavionëve Covid në rrethe, por deri më sot vetëm Tirana ka spitale të dedikuar
  • Premtimi për këndet e lojërave në Elbasan, nis ndryshimi pas artikullit të Faktoje