• “Eksperimentet” e bashkisë me rrugët e Tiranës nuk e zgjidhën problemin e trafikut
  • Veliaj: Brenda verës detajohet projekti, negociohet kredia dhe në shtator nis ndërtimi i Teatrit Kombëtar
  • A përfundoi procesi i rindërtimit dhe dëmshpërblimeve për tërmetin e 21 shtatorit në Tiranë?
  • Shkollat në Mirditë, mes mungesës së ujit dhe mësimit në klasa kolektive
  • “Fshesa” brenda administratës publike si kosto për taksapaguesit shqiptarë
  • Dritan Leli: Pylli i Sodës do të ruhet 24 orë nga policia bashkiake
  •  40 premtime, në 10 bashki
  • Ku u la premtimi për spitalin e Laçit e ku ka mbetur rindërtimi
  • Sandër Lleshaj: Numri i vrasjeve dhe plagosjeve është në rënie