• Çfarë do të ndryshojë “rikthimi” i Urës Vajgurore në Dimal
  • Premtimi për dy rrugët rurale në Patos, pjesërisht i mbajtur
  • Qendra e Kuqarit në Patos, ende premtim i pambajtur
  • Premtimi për kanalizime në Grizë, Zharrëz dhe Frashër të Patosit ende i pambajtur
  • Emergjencat Civile, një vit pas tërmetit
  • Pylli orbital në… Patos, një premtim i pamundur
  • Kujdes nga kurat online për të trajtuar COVID-19!
  • Shisha ‘nxjerr tym’ edhe gjatë pandemisë COVID-19 në Shqipëri
  • Projektet e kompleksit sportiv dhe pallatit të sportit në Fier, ende të pa realizuara