• Barra e shëndetësisë, në kurriz të mjekëve pensionistë
  • Antishpifja rikthehet në Kuvend, reagon komuniteti i gazetarëve dhe shoqëria civile
  • “Verifikimi i fakteve” misioni i përbashkët i “Faktoje” dhe Departamentit te Gazetarisë dhe Komunikimit
  • Manastirliu: Do dyfishojmë numrin e testimeve për Covid-19 duke filluar nga shtatori
  • Shpenzimet për Shëndetësinë në rënie, pavarësisht pandemisë
  • Veliaj: Brenda verës nis puna për rindërtimin e “Sami Frashërit”
  • Pakësohen pyjet, shtohen vdekjet nga ndotja e ajrit
  • Ahmetaj: Brenda korrikut të gjitha familjet do marrin paratë për dëmtimet DS1-DS3
  • Shpenzimet e institucioneve, “beteja” ligjore e Faktoje, në gjykatë