• Para-fushata e Bashës dhe Ramës për ekonominë dhe pikëpyetjet për përmbushjen e premtimeve
  • Tirana në 30 vite, asnjë bibliotekë të re!
  • Faktoje në ditën e të drejtës për informim, nga 510 kërkesa, as gjysma nuk kanë përgjigje
  • Gjashtë muaj pandemi, shumë pikëpyetje dhe refuzim ligji nga “shëndetësia”
  • Fushata e vaksinimit për gripin e stinës nuk nisi më herët, ende pritet mbërritja e vaksinave
  • Shqipëria, as gjysmën e testeve të Maqedonisë në ditë
  • ‘Kakofonia’ me formularët e shkollave për gjendjen e nxënësve nga Covid-19
  • A u dyfishua numri i psikologëve dhe punonjësve socialë në shkolla?
  • A mund të “fajësohet” pandemia për mungesën e ndihmës për të prekurit nga tërmetet në Korçë