• Ahmetaj: Në mes të shtatorit banesa e Sefer Gashit do jetë gati
  • Arsimi dhe Rindërtimi, ‘ping pong’ dhe refuzim me kërkesat për informacion për shkollat e dëmtuara nga tërmeti
  • Rindërtimi i shtëpive në Maminas, ankesa për reduktim të sipërfaqes së banimit
  • Basha ripremton anulimin e PPP-ve
  • Shtohen premtimet e pambajtura për naftëtarët e Ballshit
  • Sa efekt jep metoda e trajtimit me plazmë kundër COVID-19 në Shqipëri?
  • Kukës e Vlorë, pandemia dhe mungesa e ujit në shkolla
  • Dita e parë e shkollës, Tirana ndër kryeqytetet më ‘kaotike’ në rajon
  • Zaroshka e “100 Fshatrave”, e dënuar nga mungesa e investimeve dhe turistëve