• E drejta për informim vështirësohet gjatë pandemisë “COVID-19”
  • Fabrika e Bakrit në Fushë-Arrëz ndot të tashmen dhe të ardhmen
  • Balluku: Qeveria Shqiptare nuk vendos asnjë qindarkë për segmentin rrugor Milot-Fier
  • Porti i kroçierave në Durrës, asgjë gjurmë për nisjen e projektit
  • Pagesa e granteve dhe ndërtimi i banesave, u premtuan nga Veliaj që në 15 qershor, por ende s’kanë nisur
  • Mbajtja e dorezave “dilema” që na shoqëron qëkur nisi pandemia
  • Zero transparencë për 324 milionë lekët e shpenzuara nga Ministria e Shëndetësisë për Covid-19
  • Maskat të detyrueshme, por kush e garanton efektshmërinë?
  • A e ul rrezikun e përhapjes së virusit me 70% mbajtja e maskës?