• Vendimi i KQZ për veprimtaritë promovuese po shkelet
  • Furnizimi me energji elektrike në Torovicë varet nga “tekat” e motit, për shkak të rrjetit të amortizuar
  • Blendi Klosi: Inceneratori i Fierit përfundon në muajin dhjetor, ashtu siç e parashikon kontrata
  • Në Lezhë, pastrimi i kanaleve kulluese bëhet me ‘fushatë’
  • Lugina e Shkopetit, ndotja dhe projektet në letër për shndërrimin e saj në atraksion turistik
  • Bashkia Pogradec ‘kujtohet’ të sjellë përgjigjen
  • Lezha me rrugët skandaloze nëpër lagje pret të “ridizenjohet” në vitin 2021
  • Lumi Gjanica, krimi mjedisor pa ndëshkim
  • Ndreu premtoi rindërtimin e dy pallateve në Lezhë, por njëri ende nuk është shembur