BallinaTë pambajturaLumi Gjanica, krimi mjedisor pa ndëshkim

Lumi Gjanica, krimi mjedisor pa ndëshkim

Krimi mjedisor në lumin Gjanica vijon, edhe pse kryebashkiaku i Fierit, Armando Subashi premtoi në muajin shtator gjetjen dhe ndërshkin e autorëve. Por deri më sot asgjë nga këto nuk ka ndodhur. Në lumin me gjatësi 42 kilometra, është “rregulluar” vetëm fasada në një segment më të vogël se 1 kilometër, megjithatë ndotja dallohet me sy të lirë dhe ndihet në ajër.

Të fundit

Më të lexuarat

spot_img

Website është në proces rindërtimi, ju falënderojmë për kuptimin dhe durimin tuaj.

X