• Sa muze janë hapur gjatë 7 viteve në Shqipëri
  • Nuk ka dëshmi se vaksina anti-COVID shkakton sterilitet, homoseksualitet dhe se do të zhdukë popullatën
  • Çfarë u përmirësua në infrastrukturën problematike të lagjeve në Elbasan?
  • Rama: Nis në shtator puna për ndërtimin e rampës, montimit dhe lëshimin e harkut në Urën e Kukësit
  • Tregu i fruta-perimeve në Vlorë mes rrugës dhe pandemisë
  • Premtimet e kryeministrit Rama për rindërtimin e shkollave, “rezultati” 9 me 1
  • Premtimet e papërmbushura për matjen e ndotjes dhe shtimin e hapësirave të gjelbërta në Elbasan
  • Tre të pavërteta të përsëritura (dhe një devijim) nga kryeministri Rama 
  • Në vend të projekteve, Gjinari dhe Krasta në Elbasan “bashkëjetojnë” me ndotjen dhe degradimin e infrastrukturës