• Në Shkodër, 60% e territorit pa transport urban
  • (Pa)Barazia gjinore, gruaja e penalizuar në tregun e punës
  • Liqeni i Ohrit, peng i marrëveshjes së vitit 1957
  • A u ngritën qendrat komunitare në Shkodër, sipas premtimit të kryetares Ademi?
  • Belsh, projekti i qendrës së qytetit dhe kurorës së liqenit, premtim i mbajtur nën hijen e tenderave të dyshimtë
  • Arif Tafani: Legjenda e ujit të pijshëm do të marrë fund në Belsh
  • Në Belsh ka ende fshatra pa qendra shëndetësore edhe pse u premtuan 5 vite më parë
  • Shqipëria ka gjysmën e mjekëve që ka RMV dhe dyfishin e vdekjeve në radhët tyre, gjatë pandemisë
  • Arif Tafani: Të gjitha kopshtet dhe shkollat në Belsh do të rikonstruktohen