• Politikanët “imunë” ndaj virusit, nuk ndalojnë takimet me elektoratin
  • Mësimi online, sfidë për pedagogët dhe studentët
  • Korçë, (mos)zbatimi i protokollit anticovid në shkolla nis nga mungesa e ujit
  • “Shefqet Ndroqi” pa psikologë edhe pas vetëflijimit të tre pacientëve me Covid-19
  • Testet e shpejta për Covid-19, deklarata në kronologji, por pa rezultate konkrete
  • Efekti “Copycat” dhe raportimi i vetëflijimeve të pacientëve të infektuar nga Sars-Cov-2
  • Tirana nuk ‘mban’ më, spitali i Durrësit hap pavionin për të prekurit nga Covid-19
  • Projektet e kompleksit sportiv dhe pallatit të sportit në Fier, ende të pa realizuara
  • Rikonstruksioni i Teatrit “Bylis” në Fier, premtim i mbajtur