• Kujdes nga kurat online për të trajtuar COVID-19!
  • Topojani fshati ‘fantazmë’ dhe premtimet e pambajtura
  • Rindërtimi i lagjeve 1 e 2 në Kukës , premtimi i harruar i kryebashkiakut Gjici
  • U premtua dezinfektim profesional i shkollave, por në Durrës mungon furnizimi me higjenizuesit bazë
  • Rimbursimi i recetës Covid? “Bëhet fjalë vetëm për 1400 lekë dhe shumë peripeci për ta përfituar”
  • Shisha ‘nxjerr tym’ edhe gjatë pandemisë COVID-19 në Shqipëri
  • Numri i kufizuar i vaksinave, ‘mollë sherri’ mes banorëve në fshatrat e Pogradecit
  • Banorët në Borje të Kukësit pa rrugë,ujë dhe shpesh pa energji elektrike
  • Shkollat e fshatrave në Shkodër në rrezik epidemie nga uji i ndotur, në vend të ujësjellësave shpohen puse