• Lleshaj: Gjatë 2020-s është asgjësuar më shumë kanabis se në vitin 2019
  • Konferenca e Parë Ndërqeveritare, kornizat negociuese dhe shanset e zbehura të Shqipërisë për anëtarësim
  • “Landifilli i ri Rajonal” i Kukësit një premtim në letër
  • Studimi mbi Covid-19: Më shumë burra vdesin, por gratë kanë pasoja më afatgjata 
  • Vlora në valën e dytë të pandemisë
  • Kryeministri Rama “demonstroi” si shkelen rregullat e saposhpallura nga Komiteti i Ekspertëve
  • Artikulli manipulues mbi COVID-19 u shpërnda me qindra herë nëpër rrjetet sociale
  • Qytetarët dhe politikanët, gjobitje me dy standarde kur shkelin Aktin Normativ për mbajtjen e maskave
  • Covid “gjunjëzon” Gjirokastrën, a “shpërtheu” infeksioni nga aktivitetet kulturore?