• Pandemia u kufizon “lirinë” të miturve në burg, takimet online nuk zëvendësojnë kontaktin me prindin
  • Të moshuarit në Kolonjë, sfida për t’i mbijetuar me dinjitet izolimit nga pandemia dhe varfërisë
  • Në fshatrat e Korçës infermierët shërbejnë edhe si mjekë, brezi i pensionistëve rikthehet në shërbim
  • Komunitetet lokale kundër dezinformimit – Part 3
  • Premtimi për dy rrugët rurale në Patos, pjesërisht i mbajtur
  • Pandemia shton varfërinë në Gjirokastër, komuniteti rom është më i godituri    
  • Komunitetet lokale kundër dezinformimit – Part 2
  • Qendra e Kuqarit në Patos, ende premtim i pambajtur
  • “Ping pongu” i bashkisë me FSHZH shtyn pa afat nisjen e rindërtimit të pallateve në Shijak