Ministria e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale

  • ‘Mishmash’ me numrin e testeve dhe të prekurve nga COVID-19
  • A ndikoi hapja e transportit publik në shtimin e të prekurve me Covid-19?
  • Maskat të detyrueshme, por kush e garanton efektshmërinë?
  • Kryeministri Rama: Deri në fund të muajit do kemi strategjinë e re për transportin publik
  • As punësimet e reja nuk mbulojnë nevojat e spitaleve për mjekë specialistë
  • Spitali i Lezhës me mamografi të re, pajisja e dhururar në 2018-n përfundoi në magazinë
  • Rudina Hajdari: Vetëm 50% e fëmijëve me aftësi të kufizuara ndjekin arsimin
  • Kripa e zezë “me bollëk”, Manastirliu propozon ndryshime të reja në ligj kur nuk zbatohet ende i vjetri
  • A do të rritet vërtetë ndihma ekonomike?