Ministria e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale

  • Spitali i ri kirurgjikal në QSUT s’është gati, u premtua vënia në punë brenda qershorit
  • Manastirliu: Brenda 2018-ës sistemi i recetave elektronike do të shtrihet në të gjithë Shqipërinë
  • Vëmendja e munguar ndaj njerëzve që nuk dëgjojnë dhe që nuk flasin
  • Rama e Manastirliu premtuan plotësimin e spitaleve me mjekë specialistë, këta të fundit ende s’janë diplomuar
  • Ministria e Shëndetësisë mangësi në interpretimin e udhëzimeve të vetë institucionit
  • Rikonstruktimi i qendrave shëndetësore, objektiv i papërmbushur i qeverisë
  • Tritan Shehu: Ndryshon raporti i lindjeve meshkuj/femra, dominojnë abortet selektive
  • Lindita Nikolla: Në 20 shkolla 9-vjeçare ka nisur projekti pilot “Bëjmë detyrat e shtëpisë”
  • Ministria e Shëndetësisë 4 muaj pa kthyer përgjigje