Edi Rama

  • Shtetrrethimi në Tiranë ndalon edhe këmbësorët, por për disa është “mision i pamundur”
  • “Funksionon” ultimatumi dhe kërcënimi me gjobë, mbyllen lokalet në Tiranë
  • “Testi” 24 orësh para se të mbylleshin lokalet, urdhëri nuk u respektua
  • Rama: Shqipëria me përqindjet më të larta të infeksioneve post-operatore në planet
  • Afron sezoni turistik, shëtitorja e Sarandës ende kantier
  • Shkeli premtimin për Porto Romanon, në pritje të zotimit të dytë të Ramës për 2021
  • U investuan 172 milionë lekë, konviktet “peng” i mobilimit
  • Dekriminalizimi 2016-2020, Rama para dhe pas
  • 8 premtimet madhore për Vlorën që “i mori era”