Edi Rama

  • Ministrja Manastirliu: Pensionistëve do t’u dërgohet pensioni në shtëpi
  • Aeroporti “Nënë Tereza” në “karantinë”
  • Kryeministri Rama: Pako me ushqime ka shkuar në të gjitha familjet në çadra
  • Rama: Do shpërndajmë dyfishin e shumës për familjet me ndihmë ekonomike
  • Kryeministri Rama: Nuk do të vijë fundi i muajit pa pagën e gjithkujt në biznesin e vogël
  • Shqipëria përballet me pandeminë “COVID-19” me orare të kufizuara dhe pasiguri në furnizimin me ujë të pijshëm
  • Ekonomia e “infektuar” nga koronavirusi, çfarë thonë ekspertët për planin e qeverisë
  • Partneriteti Publik-Privat, qeveria e mbron ndërsa institucionet ndërkombëtare e kritikojnë
  • A e ndihmon vendin anulimi i PPP-ve siç sugjeron Basha?