• Kaos me strehimin social pas tërmetit të nëntorit 2019
  • 2 vjet pas afatit të përfundimit, ura e Kukësit nuk është “në vijë”
  • Votimi elektronik në vendnumëro edhe për zgjedhjet 2023
  • Shifrat e të ikurve drejt Britanisë së Madhe tregojnë “luftën” e shqiptarëve në kohë paqeje
  • Shqipëria, Serbia dhe Mali i Zi nuk i thyen sanksionet kundër Rusisë
  • Mercenarët rusë ende pa “fitoren e madhe” në Ukrainë
  • KQZ nuk mund të njohë ligjërisht Bashën si kryetar të Partisë Demokratike
  • Një konflikt i rëndë si ai i Ukrainës në 2023? Portali keqinterpretoi raportin
  • Goditja e Papës me çekiç në kokë, një praktikë që nuk përdoret në kohët moderne