• ‘Diellin e sotëm, mos e lër për nesër!’
  • Greqia nuk kërkon 12 milje të tjera nga deti shqiptar
  • “Luga bosh” e portaleve për rritjen e pagave nga qeveria
  • E vërteta e çmimit 1000€/Mwh në bursën e Hungarisë
  • Shqipëria dhe vendet fqinje pre e sulmeve kibernetike
  • Shqipëria nuk do të ketë kufizime të energjisë në dimër
  • Shtrenjtimi i energjisë do prekë të paktën dyfishin e abonentëve, ndryshe nga ç’deklaron Balluku
  • Duma: 800 kwh në muaj i korrespondojnë një fature prej 7600 lekësh
  • Mbështetja për pensionistët 6 muaj më parë, riciklohet për klikime