Edi Rama

  • Kryeministri Rama: Nuk do të vijë fundi i muajit pa pagën e gjithkujt në biznesin e vogël
  • Shqipëria përballet me pandeminë “COVID-19” me orare të kufizuara dhe pasiguri në furnizimin me ujë të pijshëm
  • Ekonomia e “infektuar” nga koronavirusi, çfarë thonë ekspertët për planin e qeverisë
  • Partneriteti Publik-Privat, qeveria e mbron ndërsa institucionet ndërkombëtare e kritikojnë
  • A e ndihmon vendin anulimi i PPP-ve siç sugjeron Basha?
  • Shtetrrethimi në Tiranë ndalon edhe këmbësorët, por për disa është “mision i pamundur”
  • “Funksionon” ultimatumi dhe kërcënimi me gjobë, mbyllen lokalet në Tiranë
  • “Testi” 24 orësh para se të mbylleshin lokalet, urdhëri nuk u respektua
  • Rama: Shqipëria me përqindjet më të larta të infeksioneve post-operatore në planet
  • Afron sezoni turistik, shëtitorja e Sarandës ende kantier