• A mjafton vetëm vaksinimi për t’u mbrojtur nga variantet e Covid-19? 
  • A kemi marrë kredi për procesin e rindërtimit?
  • Rruga turistike e Thethit e papërfunduar, një vit pas mbarimit të afatit që premtoi kryeministri
  • Vaksinimet e reja në javën e hapur dhe disa mangësi në transparencën e të dhënave
  • Numër i lartë hyrjesh në pikën kufitare të Morinit, në mungesë të çdo lloj mase apo kontrolli anticovid
  • Durrës/ Mbi 1 vit e gjysmë pas tërmetit, monumentet e kulturës ende në pritje të restaurimit
  • Rama: “Porti turistik i Durrësit fillon brenda qershorit”
  • Përgjigjja zyrtare konfirmon verifikimin e Faktoje, në Unazën verilindore nuk po punohet me tre turne
  • Bashkia Vorë, një vit mungesë transparence ‘online’