• Mundësi punësimi – “Faktoje” kërkon gazetar
  • U premtua për shkolla profesionale në çdo bashki të vendit, por nga 61 bashki vetëm 20 prej tyre kanë
  • Pallatet e Thumanës duhet të ishin gati, kryeministri “konfirmon” shtyrjen edhe me 4 muaj
  • Rama: Punimet do vazhdojnë me 3 turne, pa ndërprerje në lotin 2 të Unazës së Re
  • Balluku: By-Passi i Vlorës hapet në mënyrë provizore për kalimin e mjeteve më 15 Korrik
  • MSH bën transparente shifrat sipas llojit të vaksinave të injektuara, pas muajsh këmbëngulje nga Faktoje
  • Greqia hap kufijtë me Shqipërinë, por pritja në anën greke mbetet ende e gjatë për udhëtarët
  • Afatet e shkelura njëri pas tjetrit dhe 120 familjet ende të pastreha në Bubq
  • Pas konflikteve për hapësirat, mungesa e rojeve po kthehet në problem për sigurinë në plazhin e Velipojës