PËRMES FOTOGRAFIVE

VIDEO GALERI

Video thumbnail
Transparenca dhe mbajtja e premtimeve në lupën e Faktojes #faktoje
01:45
Video thumbnail
“Qyteti i 1001 dritareve” apo “Qyteti i një mbi një dritareve”? #faktoje #albania #berat
01:03
Video thumbnail
Keni dëgjuar se në spitalet shqiptarare do të operohen me robotë? #faktoje #shqiperi #albania
01:25
Video thumbnail
Rrenat e Javes, Tunel nëntokësor në një sinagogë të New Yorkut! Trafikim fëmijësh! Pirgje me kafka!
01:09
Video thumbnail
Autostrada Tiranë-Durrës kërkon 218 mln € #faktoje #tirana #durres #shqiperi #albania #autostrada
01:16
Video thumbnail
Protestë kundër kampit të refugjatëve #faktoje #shqiperi #italy #refugees
01:16
Video thumbnail
Të mos vdes në rrugë…#faktoje #shqiperi #tirana #5maji #nenalize
01:38
Video thumbnail
Premtimet e kryebashkiakëve
08:12
Video thumbnail
COVID 19 vijon të jenë një ndër temat popullore përsa i përket lajmeve të rreme dhe teorive
01:03
Video thumbnail
Ekspertja e komunikimit, na tregon se si ndikojnë lajmet e rreme në zgjedhje dhge vendimet tona.
00:55
Video thumbnail
Gazetari dhe moderatori @Bledi Salaj është gjithmonë mbështetës dhe përkrah gazetarinë cilësore
01:15
Video thumbnail
Viti 2023 në lupën e FAKTOJE #faktoje #fakenews #shqiperi #albania
01:10
Video thumbnail
Luiza Gega, kampionia shqiptare që na ka bërë krenare kudo…
00:56
Video thumbnail
Kur do të ndalohen fishkezjarret në mesnatë? #faktoje #fishekzjarre #balla #shqiper
00:56
Video thumbnail
Aktori dhe moderatori Gent Zenelaj, ka rënë pre e lajmeve të rreme.
00:57
Video thumbnail
Orinda Huta, moderatore dhe figurë e njohur publike i thotë dhe jo lajmeve të rreme!
00:53
Video thumbnail
Po vjen një kartolinë #faktoje #shqiperi #albania #shkoder #durres #kavaje #lezhe #vlore #himare
00:29
Video thumbnail
Robotë në metronë e New Yorkut! #faktoje #fakenews #thecreatormovie
00:50
Video thumbnail
Rezervat e Brukset për modelin shqiptar të AI #faktoje #edirama #europeanunion #ai #shqiperi
00:59
Video thumbnail
Zonat e Mbrojtura apo të pambrojtura? #shqiperi #divjake #vjosa #albania
00:53
spot_imgspot_img

Të Fundit

Premtime

Burokraci