• Foto e kryeministrit me bimën e kanabisit në dorë është montazh
  • Thirrje për armatosje nga një portal përmes profilit fals të Alfred Cakos
  • Analizë/Ballkani i Hapur nuk është projekt pro-rus, por rreziqet nuk mungojnë
  • Negociatat u hapën, sa duhet të presim për t’u anëtarësuar në Bashkimin Europian?
  • Rritja e buxhetit të Shëndetësisë me 75% në krahasim me 2013-n dhe propaganda me shifrat
  • Më i lartë inflacioni se shtesa e pagave, rritja me 40% për mjekët deri në fund të mandatit rrezikon të mos përmbushet
  • Prita mbi lumin Shkumbin në Thanasaj të Lushnjes duhet të kishte mbaruar
  • Kur do të nisë mësimi në gjimnazin e rikonstruktuar “Arif Sula” në Mamurras?
  • Dështojnë strukturat e denoncimit të korrupsionit, numër i ulët i referimeve dhe hetimeve nga drejtësia