• Thyhet “miti i frikës”/ Rreth 600 mijë europianë kanë zgjedhur të vizitojnë Shqipërinë!
  • Dy vjet nga nisja e pandemisë, testet e shpejta vetëm në qendra shëndetësore ose te privati 
  • Shtyrja e skadencës së vaksinës anti Covid, autoritetet vendosën në mungesë të transparencës
  • Debunking: Shqiptari nuk tentoi të vrasë liderin e opozitës në protestat e Shkupit
  • ‘Deeuroizim’ me çmime në euro
  • Lajme të rreme vënë në dyshim efikasitetin e vaksinave të Covid-19
  • Ilir Meta fitoi “bastin”, qëndroi president deri në fund të mandatit
  • Kodi ynë gjenetik është pjesë e një evolucioni dhe jo nga një planet tjetër
  • Shqipëria, pre e sulmeve kibernetike