• “Lëvizni me kuaj”/Bashkitë dhe ministritë “thyen” urdhërin e Ramës, për makina të reja dhe mobilim
  • 4 javë pas nisjes së mësimit, ende nuk ka mësues ndihmës për klasat e para dhe të dhjeta
  • Vaksinimi i detyruar solli certifikata fiktive të vaksinimit dhe kosto të papërballueshme për studentët
  • Banorët e Grizës, Zharrëzës dhe Frashërit “bashkëjetojnë” me ujërat e zeza
  • Vokshi: Qeveria rimbursoi vetëm 40 dollarë për një të sëmurë me Covid-19
  • Shijaku/Viti shkollor nisi me shkolla të rindërtuara
  • Lezhë, në pallatin gjysmë të shembur jeta ‘vazhdon normalisht’
  • Shkruani ankesën tuaj në “Fakto dhe ti”
  • Veliaj: Do kalojmë në regjim të punës me dy turne për rijetësimin e Piramidës