• Rindërtimi në Shijak, banorët ende nuk kanë në dorë certifikatat e pronësisë
  • “Histori të pathëna”, viktimat e trafikimit në sytë e të rinjve
  • Konvikti nr. 16 në Qytetin Studenti duhej shembur, por në të banojnë ende studentë
  • Basha: Njerëzit po marrin me listë si asnjëherë më parë në 30 vite
  • Pandemia rriti borxhin publik, por fondet nuk u përdorën për shëndetësinë
  • Procesi i Rindërtimit KLSH dhe FMN: Transparenca “çalon”, nuk ka një program të përgjithshëm rindërtimi
  • Pas helmimit masiv, Kruja përballet me ndërprerjen e furnizimit me ujë
  • Bullizimi dhe emigracioni, problematikat që raportojnë të rinjtë në Balldren
  • Rindërtimit i konvikteve të studentëve, asnjë gati për vitin e ri akademik