• “Kolegjet profesionale”, premtimi i pambajtur në tre mandate
  • Rindërtimi i objekteve arsimore, listë e cunguar nga bashkia Tiranë
  • Nxënësit e shkollës “Karl Gega” në Balldren mësojnë si të dallojnë ‘fake-news’
  • Krujë/ Dyshimet për helmim nga uji dhe investimet në ujësjellësin e ri
  • 200 nxënës më pak se vjet, në Kukës po mbyllen shkollat në fshatra
  • Ekspertët e edukimit mediatik takojnë nxënësit e shkollës “Karl Gega” në Balldren
  • Si u përgjigjën bashkitë Durrës dhe Shijak 27 pyetjeve të Faktojes për çështjen e mbetjeve?
  • Si u përgjigj Bashkia Durrës 27 pyetjeve të Faktojes për çështjen e mbetjeve?
  • Si u përgjigj Bashkia Shijak 27 pyetjeve të Faktojes për çështjen e mbetjeve?